Schoonmaak sets

Reinigingssets

Met dweilsets, een van onze meest functionele hulpmiddelen voor het schoonmaken van uw huis, kunt u al het vuil en stof verwijderen bij het reinigen van oppervlakken. Met nieuwe technologieën zijn er zeer verschillende modellen voor mopreinigingssets ontstaan, die een van onze grootste helpers zijn bij het schoonmaken van onze woonruimtes. Het doel van de dweilsets, gekenmerkt door hun verschillende gebruiksmogelijkheden, is om de tijd die u besteedt aan schoonmaken te minimaliseren.

Soorten reinigingssets

Laten we allereerst stellen dat de dweilsets die we als Emay Home produceren, gemaakt zijn van duurzaam materiaal van eerste kwaliteit. Afhankelijk van de ruimte die u gaat gebruiken, uw reinigingsfrequentie en de manier waarop u deze gebruikt, kunt u de soorten dweilsets kiezen die u jarenlang veilig kunt gebruiken. Met klassieke dweilsets span je de dweilkop zonder moe te worden en maak je eenvoudig je oppervlakken schoon zonder spatproblemen dankzij de ronde dweilkop en draaikamer. Vlakmoppen daarentegen zijn zo gemaakt dat je dankzij een speciale mopkop en een speciaal gemaakte emmer met twee kamers gemakkelijk alle plekken kunt schoonmaken waar je niet bij kunt. Dankzij de rechthoekige dweilkop bereikt en reinigt hij alle hoeken. Bovendien vergemakkelijkt het de reiniging dankzij de twee kamers, waarvan de ene helpt bij het wassen van de mopkop en de andere helpt bij het verwijderen van overtollig water.

Wat zit er in de schoonmaaksets?

Reinigingssets bestaan over het algemeen uit een mopkop, een mopsteel en een reinigingsemmer. Doordat de mophoes gemaakt is van 100% microfiber, vangt hij stof, vuil en kruimels op en laat deze achter in de schoonmaakemmer. Alle mopkoppen die wij vervaardigen, hebben een uitstekende zuigkracht dankzij hun microcapillaire structuur. Hij verzamelt gemakkelijk zelfs de kleinste stukjes en dankzij de speciale duurzame breitechniek kun je hem lang gebruiken zonder te pluizen. Je kunt hem ook gemakkelijk schoonmaken door hem in de wasmachine te wassen.

De mopstelen in de mopsets zijn daarentegen speciaal gemaakt om het schoonmaken te vergemakkelijken met hun 360 graden rotatie en 180 graden kantelbare structuur. Geniet van moeiteloos schoonmaken met afneembare dweilstelen die uit elkaar kunnen worden gehaald en opgeborgen en weer in elkaar gezet kunnen worden wanneer dat nodig is.

De reinigingsemmer in de reinigingsset is een reinigingsgereedschap met een kamer die compatibel is met de mopkop. De perskamer van de reinigingsemmer moet compatibel zijn met de mophoes. Want klassieke mophoezen kunnen niet gewassen worden in vlakmopkamers. De schoonmaakemmer van de klassieke mopsets heeft een ronde bak die kan worden gedraaid zonder opspattend water. De reinigingsemmer van de vlakmopsets heeft twee verschillende kamers voor wassen en drogen.

Wat doen schoonmaaksets?

Reinigingssets zijn de belangrijkste hulpmiddelen die ons helpen de gebieden waarin we leven schoon te maken. Onthoud dat dweilen, net als vegen, een van de belangrijkste manieren is om bacteriën en ziektekiemen te verwijderen. Met reinigingskits kunt u compatibele onderdelen als een enkele kit verkrijgen in plaats van de mopkop, het mophandvat en de reinigingsemmer apart te kopen. Dweilkoppen, mopstelen of waskamers van verschillende merken zijn mogelijk niet compatibel met elkaar. Om deze reden elimineert het kopen van een reinigingsset als set het probleem van onderdelen die niet samenwerken.

Zijn er vervangende onderdelen voor reinigingssets beschikbaar?

U kunt er zeker van zijn dat alle dweilsets die wij vervaardigen kwaliteitsproducten zijn die jarenlang meegaan. U kunt uw mopkoppen of mopstelen die om welke reden dan ook vervormd zijn echter wel als reserve kopen. Als je schoonmaakemmer nog steeds goed werkt, hoef je geen andere schoonmaakset te kopen.

Dweilsetprijzen

Omdat er veel verschillende merken schoonmaaksets zijn en deze merken verschillende modellen dweilsets maken, hebben al deze producten verschillende prijsklassen. De prijzen van de producten variëren afhankelijk van het gekozen model. Als u echter op zoek bent naar een kwalitatieve, duurzame en betaalbare dweilset die u jarenlang kunt gebruiken, raden we u zeker aan om de Emay Home-dweilsets eens te proberen.