Auto borstels

Automatische penselen

Het schoonhouden van onze woonruimtes is erg belangrijk voor zowel persoonlijke als ecologische hygiëne. Een van de plaatsen waar we het grootste deel van onze tijd doorbrengen, afgezien van onze huizen en banen, is in onze auto's. Vooral als je in een stad met veel verkeer woont, breng je het grootste deel van de dag in de auto door.

Om je auto schoon te houden, moet je hem constant wassen en het nodige onderhoud doen. In plaats van veel geld te betalen voor autowasstraten, kunt u uw auto zelf wassen op een handige plek met een autoborstel.

Hoe moeten automatische penselen eruit zien?

Een van de belangrijkste kenmerken waar u op moet letten bij autoborstels, is dat ze zijn gemaakt van delicate borstelharen die uw voertuig niet beschadigen. Bovendien maakt het feit dat het geen stoffen bevat die schadelijk zijn voor de gezondheid, een veilige reiniging tijdens gebruik mogelijk.

De borstelharen moeten zacht en verzadigd zijn, water opvangen en op uw voertuig achterlaten. Het mag uw voertuig nooit krassen of anderszins beschadigen.

In welke gebieden worden automatische penselen gebruikt?

Je kunt autoborstels niet alleen gebruiken om je auto te wassen, maar ook om de badkamer en het balkon schoon te maken. Dankzij de structuur die overtollig water opvangt, was je je stoffige of vuile balkons gemakkelijk schoon. Dankzij de fijne borstelstructuur reinig je de moddervlekken op je balkon zonder het oppervlak te beschadigen of agressieve chemicaliën te gebruiken. Daarnaast verwijder je de zeepresten in je badkamer eenvoudig met een autoborstel en was je badkamermuren in een paar stappen gemakkelijk schoon.

Een ander voorbeeld van andere doeleinden waarvoor u de autoborstel kunt gebruiken, is het schoonmaken van uw werkruimten. Je gebruikt de autoborstel niet alleen voor het wassen, maar ook als stofzuiger die stof opzuigt.

Hoe was je een auto met een autoborstel?

We raden aan om twee emmers te gebruiken om de auto met de autoborstel te wassen. Er moet afwasmiddel in de ene emmer zitten en schoon water in de andere emmer. Wij raden aan om de autoborstel onder te dompelen in reinigingswater en elk onderdeel van uw auto met dit reinigingswater af te borstelen. U hoeft zich geen zorgen te maken over schade aan uw voertuig. Want dankzij de gevoelige borstelstructuur zal de autoborstel tijdens het poetsen nooit krassen op je voertuig maken of beschadigen. Indien u wenst kunt u uw voertuig, dat u volledig reinigt met afwasmiddel, afspoelen met het water uit de zuivere wateremmer.

Als je geen extra emmer wilt gebruiken, kun je de autoborstel reinigen met wasmiddel, de waterslang aan het uitsteeksel bevestigen en tijdens het poetsen afspoelen. Als u de onderdelen van uw voertuig nodig heeft voor een grondige reiniging, zoals: Als je dingen zoals de zijspiegels of ruitenwissers schoonmaakt met een kleinere spons in plaats van een autoborstel, kun je een meer gedetailleerde en fijnere reiniging doen. Wanneer u uw voertuig wast met een autoborstel, raden we aan om schoonmaakproducten te gebruiken die geschikt zijn voor de afwerking van het voertuig en om agressieve chemicaliën te vermijden die het oppervlak kunnen beschadigen.

Hoe weet je of een autoborstel van goede kwaliteit is?

U kunt er zeker van zijn dat alle autoborstels die we als Emay Home vervaardigen, delicate borstelharen hebben die het oppervlak niet beschadigen. Bovendien verleng je de levensduur van je borstel met de roestvrijstalen handgreep, die uit 4 delen bestaat en op elk moment kan worden gemonteerd en gebruikt, en je kunt hem altijd demonteren en opbergen. Het 4-delige roestvrijstalen handvat is zeer ergonomisch met zijn zachte grip en zal je hand geen pijn doen bij het wassen.

Prijzen voor autoborstels

Er zijn verschillende autoborstels op de markt voor elke kwaliteit en elk budget. Koop je de autoborstels in een set met handvat, dan zijn ze duurder. Om deze reden raden we je aan om het niet opnieuw te kopen als je een steel hebt die compatibel is met de autoborstel die je thuis of op het werk gebruikteen baan zal kopen. Als je echter geen borstelhandvat hebt dat je gemakkelijk kunt opbergen, raden we je ten zeerste aan om een roestvrijstalen handvat aan te schaffen met een zachte handgreep die in delen kan worden opgesplitst. De prijzen van autoborstels kunnen per merk en model verschillen. Als u echter denkt dat u jarenlang een autoborstel van hoge kwaliteit zult gebruiken die aan uw behoeften zal voldoen zonder te vervormen, kan het verstandig zijn om te investeren in een kwaliteitsautoborstel.