Dweilproducten

Dweilproducten

Aan het begin van de producten die ons leven gemakkelijker maken, zijn dweilsets onze grootste hulp bij het schoonmaken. Onze categorie mopproducten bevat vervangende mopkoppen die u apart van mopsets kunt kopen. We raden u aan de vervormde dweilkoppen te vervangen waarvan u denkt dat ze niet meer zo efficiënt reinigen als voorheen.

Welke soorten moppen zijn er?

Onder de soorten mop die we produceren als Emay Home zijn klassieke mopkoppen die 360 graden draaien, Jr. Er zijn nieuwe generatie mopkoppen en platte mopkoppen. Nadat u de klassieke mopkoppen in een compatibele reinigingsemmer hebt gewassen, kunt u ze eenvoudig draaien door ze in de droogkamer te plaatsen en tijdens deze rotatie kunt u al uw oppervlakken gemakkelijk reinigen met een vochtige mopdoek door al het water terug in de kamer te laten. Dankzij de microvezelstructuur weet je zeker dat er geen stof of vuil achterblijft. jr. De toepassingsgebieden van de mophoezen zijn ontworpen voor het reinigen van kleinere oppervlakken. Eigenlijk verschilt de mophoes Jr. niet in structuur en maat van de klassieke mophoes. Het enige verschil is dat de schoonmaakemmer kleiner is.

Met platte dweilkoppen daarentegen kunt u producten gebruiken die schoonmaken nieuw leven inblazen en uw werk gemakkelijker maken. Platte mopkoppen worden in een rechthoekige vorm op de punt van de mopsteel geplaatst. Dankzij de rechthoekige en grote structuur kun je veel meer gebied tegelijk wissen en de hoeken nauwkeurig bereiken. De vlakmops reinigingsemmer heeft twee kamers. Nadat u de dweil in de eerste kamer hebt gewassen, helpt deze u het overtollige water af te voeren en een natte vlakmop te krijgen door deze naar de tweede kamer te brengen.

Waar worden mopkoppen gebruikt?

De dweilhoezen die wij vervaardigen kunnen op alle ondergronden worden gebruikt, zoals hout, keramiek, marmer, tegels, parket. Vergeet echter niet dat moppen kunnen worden gebruikt voor het reinigen van muren, het reinigen van plafonds en het reinigen van glas, en het reinigen van oppervlakken. Voornamelijk dankzij de rechthoekige, brede structuur van de vlakmopkoppen veeg je met slechts enkele bewegingen al je muren en ramen veel gemakkelijker schoon. Door de hoge zuigkracht bepaal je de luchtvochtigheid van de mophoezen die geschikt zijn voor natte ruimtes, afhankelijk van de ondergrond. Door bijvoorbeeld natter te gebruiken op keramische oppervlakken en minder natter op hout- en parketoppervlakken, voorkomt u slijtage aan uw oppervlakken en zorgt u voor een langere levensduur.

Hoe moeten de mopkoppen zijn?

Als je superieure zuigkracht wilt, zorg er dan voor dat je dweilkoppen van 100% microvezel zijn. Anders duw je het stof en vuil gewoon naar voren zonder het op te vangen. De mopkoppen van microvezel vangen echter het stof en vuil op waar ze worden afgeveegd, zodat u ze tijdens het wassen in de reinigingsemmer kunt laten, wat een effectievere reiniging oplevert. Alle mopkoppen die wij vervaardigen, hebben een uitstekende zuigkracht dankzij hun microcapillaire structuur. Op deze manier kan het gemakkelijk worden gebruikt op natte oppervlakken om vocht te verwijderen. Dankzij de speciale duurzame breitechniek behoudt het lang zijn structuur en vervormt het niet gemakkelijk omdat het niet pluist. Als je zo'n mopkop hebt, kun je er zeker van zijn dat je hem jarenlang kunt gebruiken.

Hoe worden mopkoppen schoongemaakt?

Het is erg belangrijk om uw dweilkop regelmatig schoon te maken na het schoonmaken van uw huis of ruimte. Vergeet niet dat natte dweilkoppen een open plek kunnen zijn voor bacteriegroei. U kunt alle mopkoppen die wij als Emay Home produceren in de wasmachine wassen zonder bang te hoeven zijn dat hun structuur zal verslechteren. We raden u aan om bij het reinigen geen agressieve chemicaliën te gebruiken, zodat uw dweilkop niet aan duurzaamheid verliest. Je kunt je mophoes gewassen als een was in de wasmachine drogen en klaarmaken voor de volgende reiniging. U kunt een perfecte schoonmaakervaring hebben met mopkoppen van microvezel die zelfs de kleinste onderdelen oppakken en zorgen voor een grondige en effectieve reiniging.